De Rozenhoek

De Rozenhoek staat in een bestaande wijk in Bergschenhoek. 24 mensen wonen hier in vier verschillende groepen. Op de begane grond is dagbesteding het Hoekpunt te vinden, waar veel van de bewoners door de week te vinden zijn.


Contactgegevens:

Laan der Vrijheid 46-52
2661 HL  Bergschenhoek
088-0070891/892/893/894

Bel voor vragen of informatie over deze locatie naar

088-0070700

op werkdagen bereikbaar van 9.00- 17.00 uur 
of
mail uw vraag

Bewoners
Aantal:   24
Leeftijd: ca. 20-80 jaar

Zorg
De zorg die Sprank biedt op deze locatie is woonbegeleiding. De begeleiders zijn bekend met verstandelijke en lichamelijke beperkingen, afwijkingen in het autistisch spectrum, syndroom van down en epilepsie.

Stichting Sprank
Gedreven door de liefde van God, geven wij zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Samen ontdekken we met cliënten die bij ons wonen, waar hun leven aangevuld kan worden en van betekenis mag zijn. Waar dit kan doen we dat met familie en andere mensen die bij hen horen.

De woning
De Rozenhoek is geopend in 2013. De bewoners hebben een eigen studio met badkamer. Daarnaast heeft elke groep zijn eigen woonkamer, keuken, en balkon.

Client en begeleider spelen een spelletje in de gezamenlijke woonkamer van de woonvorm Rozenhoek, waar clienten met een verstandelijke handicap zelfstandig begeleid wonen.

Omgeving
De Rozenhoek staat middenin een bestaande woonwijk van Bergschenhoek vlakbij een aantal winkels.

Is er nog plaats?
Er is geen studio vrij op deze locatie. Wilt u meer weten over wonen bij Sprank? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. Lees hier meer over zorg aanvragen bij Sprank.